Sustain Week 2024: Bæredygtige løsninger på konkrete cases

I uge 36 bliver Holstebro Kommune endnu engang vært for en banebrydende begivenhed. Der står Sustain Week 2024 på programmet. Over en hel uge dykker vi ned i nogle af de mest presserende udfordringer i vores tid – nemlig overgangen til mere bæredygtighed. 

Når Sustain Week 2024 skydes i gang, bliver det med en række forskere og nogle af verdens førende specialister i ryggen. De samles for at udvikle innovative bæredygtige løsninger på konkrete cases fra førende lokale virksomheder. Det er virksomhederne, der fremlægger konkrete udfordringer fra deres arbejdsgang, der skal løses som en del af Sustain Week.

 

Arbejdsgrupperne er i fuld gang med at skabe spændende cases for 2024, hvor de første virksomheder allerede har meldt sig på banen.

Programmet for Sustain Week 2024 er i støbeskeen. Der tegner sig en særdeles spændende uge for de inviterede eksperter og VIP-gæster, der besøger området. Der vil også være arrangementer, hvor det lokale erhvervsliv inviteres med, samt offentlige aktiviteter.

 

 

Oplev stemningen og et blik på de spirende resultater fra Sustain Week 2023 i Holstebro.