Skal førende eksperter løse en hovedpine i din virksomhed?  

Som en del af Sustain Week samles virksomheder, forskere og verdens førende specialister for at opdage og udvikle innovative bæredygtige løsninger i 10-12 konkrete cases. De forskellige cases består af en række fremtrædende lokale og internationale virksomheder, som hver har præsenteret udfordringer, der skal løses som en del af Sustain Week.

Disse udfordringer vil blive taget op af nøje udvalgte specialister, forskere og studerende, som i samarbejde med virksomhederne vil udforske innovative muligheder og nye perspektiver.

Der er allerede givet forhåndstilsagn fra flere lokale og internationale virksomheder, som ønsker at være casevirksomhed i 2024. Skal din virksomhed med om bord, så tag fat i Jan Lauridsen eller Preben Dinsen, og hør mere om fordele, vilkår og honorar.

Ambitiøse spillere, der har været gennem “sustain-møllen”
BIRN, Vesforsyning, Skovgaard Energy, RWE, MC Emballage & Retursystem Bornholm og Sygehusgrunden Holstebro var alle casevirksomheder i 2023 ved Sustain Week i Holstebro.

 

Derudover har virksomheder som Nestlé, Arla Foods, AAK, Chr. Hansen, Danish Crown, Barry Callebaut, Carlsberg, Nestlé, Novozymes, RWE, Novo Nordisk Foundation og andre markedsledere indenfor bæredygtighed også været igennem, og har også tidligere stillet deres væsentligste problematikker op indenfor krydsfeltet fødevarer, energi, ressourcer og bæredygtighed.

Vestforsyning vil finde den bæredygtige vandressource til Power-to-X

Case 2023